Bandel Facilitaire Diensten heeft een brede dienstverlening die perfect op elkaar aansluiten. Of u nu een opdracht heeft voor groot transport voor een trailer of bakwagen, droog of gekoeld. pallets, rolcontainers, lengtegoederen, de mogelijkheden zijn beschikbaar. De wagens zijn uitgerust met track&trace, ook beschikken de voertuigen over een laadlosklep. 

 

Spoedzendingen zijn uiteraard ook mogelijk. Hiervoor heeft Bandel Facilitaire Diensten zelfs wagens op maat beschikbaar. Vanaf een caddy, grote bus tot aan bakwagens speciaal voor de binnensteden uitgevoerd met laadlosklep. 

 

Voor uw opslag van goederen kunnen wij u perfect van dienst zijn. De loods is 24 uur per dag voorzien van camerabewaking en is geconditioneerd. Pallets, rolcontainers, inboedel sructureel of tijdelijk, bel ons vrijblijvend voor een prijsopgave.

 

Verhuizen van uw goederen particulier of bedrijf, bij Bandel Facilitaire Diensten werken de vakbewame medewerkers dagelijks bij instellingen, woningen en bedrijven. Het is ons specialisme u volledig te ontzorgen.

Er zijn diverse handymannen beschikbaar voor het demonteren en monteren van uw goederen. 

 

De schoonmaakmedewerkers worden volop ingezet bij bedrijven, en zelfs bij particulieren om de woning/bedrijfspanden schoon op te leveren. Uiteraard werken wij ook op frequinte basis zoals wekelijks en/of maandelijks om de locaties schoon te houden.

 

De glasbewassing is een perfecte aansluiting op de schoonmaak en verhuizingen zodat uw glas weer keurig schoon is. Tijdens de glasbewassing werken wij enkel met osmosewater en tukkersysteem zodat hoogte geen raam te hoog is.          

gallery/53306922_837643679912082_1966562647486758912_n