BF Diensten

Graafstroomstraat 11-13

3044 AN Rotterdam

085 - 070 53 14

info@bfdiensten.nl

BANDEL FACILITAIRE DIENSTEN

 

BFDiensten heeft een brede dienstverlening die perfect op elkaar aansluiten. Of u nu een opdracht heeft voor groot transport voor een trailer of bakwagen, droog of gekoeld. Wij vervoeren pallets, rolcontainers, lengtegoederen enzovoort. 

De wagens zijn uitgerust met een modern track & trace systeem en beschikken over een laadlosklep, dichte droge en gekoelde laadbakken en/of schuifzeilen via dak of zijkant laden/lossen.

Wij beschikken over 25 eigen euro 6 voertuigen. Varieerend van caddy's tot en met 13.60 trailers.

Ons werkgebied is Benelux, Duitsland en Frankrijk.

 

Spoedzendingen zijn uiteraard ook mogelijk. Hiervoor heeft BF Diensten ook wagens op maat beschikbaar. Vanaf een caddy, grote bus tot aan bakwagens speciaal voor de binnensteden uitgevoerd met laad- en losklep en schuifzeilen.

Indien nodig heeft de wagen een zogeheten stapelaar mee om zelfstandig te kunnen laden/lossen. Denk hierbij aan lengte goederen in binnenstedelijke gebieden.

 

Voor uw opslag van goederen kunnen wij u zeer goed van dienst zijn. De loodsen zijn 24 uur per dag voorzien van permanente camerabewaking met alarm.

Tevens zijn alle loodsen vorstvrij en indien nodig verwarmd. Voor tijdelijk of structureelbel ons vrijblijvend en informeer naar wat de mogelijkheden voor u kunnen zijn.

 

 

Verhuizen voor bedrijven en projecten. Het is ons specialisme u volledig te ontzorgen.

 

Tevens hebben wij een groep medewerkers voor het loskoppelen en overzetten van o.a. servers en andere elektronica. 

Uiteraard hebben wij voor grootschalige opdrachten een aantal projectleiders die dagelijks bij u op project aanwezig zijn om alle werkzaamheden in goede banen te sturen.